Map Ara

Map Search

0.1 km
Ara
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

AKINAL ailesi yüzyıllardır süregelen iş tecrübesine sahiptir. 1978 yılında kurulan AKINAL AYAKKABILICIK SAN. TİC. A.Ş. günümüzde ayakkabı ve terlik sektöründeki en büyük üreticiler arasında yer almaktadır.

Ürünlerimiz dünya çapında 42 farklı ülkede satışa sunulmaktadır. 2004 yılı itibarı ile şirketimiz tekstil alanında büyük bir yatırım yapma kararı aldı. AKINAL TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş fabrikamızın kurulmasıyla birlikte hali üretiminde kullanılan BCF polipropilen iplik üretimine aylık 300 ton kapasite ile başlandı.

Polipropilen iplik üretimindeki başarımız, kapasitemizi aylık 900 tona çıkarma imkanını yarattı. 2010 ve 2015 yıllarında AKINAL Avrupa’dan yeni üretim hatları satın aldı. En yeni teknolojiye sahip olan üretim araçlarımız Almanya, Fransa ve İsviçre’den getirildi. Fabrikamız ikinci endüstriyel bölgeden beşinci bölgedeki yeni yerine taşındı. Fabrikamızın kapısı yeni, eşsiz dizaynı ile tüm seçkin müşterilerimize açıktır.

Yerli pazardaki ayrıcalıklı müşterilerimize satışlarımızla gurur duyuyoruz. Uluslararası alanda Avrupa’dan Amerika’ya, Afrika’dan Ortadoğu’ya uzanan geniş bir müşteri yelpazemiz var.

Profesyonellik, iletişim, şeffaflık, dakiklik, disiplin ve performans yüksek kalitenin olmazsa olmazıdır. Yüksek kalite ise iş dünyasında başarının anahtarıdır.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Adres

Adresimiz:

5. Organize Sanayi Bölgesi 83502 Cad. No:8 Başpınar / Gaziantep